Centro de Dermatología Clínica y Quirúrgica

  • Español
  • Inglés
  • Catalán

Horario : De lunes a viernes de 10h a 20h
  Teléfono : 93 393 31 75

Posters de Pasquali P. para el X Congreso de la Sociedad Catalana de Citopatología.

La Societat Catalana de Citopatologia de l´Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears celebró su X Congreso Català de Citopatologia en Montbrió del Camp, Tarragona, el pasado 9 y 10 de junio del 2017.
Durante dicho evento, la Dra Paola Pasquali presentó dos posters: “La citopatologia combinada amb l’ecografia cutània com a mètode diagnòstic en la subtipificació del carcinoma basocel·lular «“(Autores: Fortuño-Mar A; Pasquali P; Castillo M; Pons-Ferré Ll; Pons O; Laza-Romaguera; Castillo-Escudero A; Mateo-Sanz JM; Puig S) y “Fibroxantoma Atípic simulant clínicament carcinoma basocel·lular. Presentació d´un cas amb correlació cito-histològica”

CBC_scc_17 fibroxantoma_scc_17