Centre de Dermatologia Clínica i Quirúrgica

  • Spanish
  • English
  • Català

Horari : De dilluns a divendres de 10h a 20h
  Telèfon : 93 393 31 75

Les nostres àrees

Una revisió o screening cutani de la pell és fonamental per al diagnòstic i posterior tractament de diferents malalties cutànies.

El càncer de pell suposa actualment el tumor maligne que més afecta l’ésser humà, augmentant la seva incidència amb els anys

Les malalties de transmissió sexual (MTS) estan causades per patògens que es transmeten per via sexual. Cada any es diagnostiquen milions de casos d’aquestes infeccions.

Tractem tot tipus d’alteracions de la pell, ungles o cabells, contemplant les malalties pròpies d’aquestes zones així com les manifestacions que sorgeixen degudes a problemes en altres zones de l’organisme.

Consisteix en l’extirpació de lesions cutànies. Aquestes poden ser benignes però antiestètiques, i que el pacient se’n vulgui desfer, o bé susceptibles de ser malignes pel que serà important eliminar-les.

Dóna resposta als anhels del pacient per veure’s millor. Comptem amb els equips i tractaments més avançats per oferir un tractament estètic personalitzat i satisfactori.

Cirurgia de Mohs

La Cirurgia de Mohs és la tècnica quirúrgica més avançada per al tractament del càncer de pell: elimina per complet el tumor respectant al màxim la pell sana. Vol saber-ne més?

_G9A3579

Dermatologia estètica

Realci i potenciï la bellesa natural de la seva pell. Deixi’ns estudiar la seva pell abans de recomanar-li quin tractament seguir, ja sigui mitjançant productes tòpics, farmacològics o amb làser.

19086190_m

El nostre equip

Un equip de dermatòlegs altament especialitzats en cirurgia i dermatologia clínica.

Per sol·licitar visita

Voleu concertar una visita? Truqui’ns per telèfon, envieu-nos un correu electrònic o sol·liciti la seva visita directament des del web. Estarem encantats d’ajudar en tot allò que estigui a les nostres mans.

+34 933 933 175

Per als nostres clients Derma Plus

El nostre objectiu serà sempre facilitar-li les coses perquè la seva visita sigui segons les seves expectatives i amb el màxim de confort.

Visita a domicili

Visites a domicili per a pacients amb dificultats per desplaçar-se a la clínica.

Telemedicina

Per a pacients residents a l'estranger o per a seguiment de visites.

Segona opinió mèdica

Els nostres millors especialistes li ofereixen una segona opinió sense compromís.

Comitè Oncoderma Multidisciplinar

Quan es requereix, els nostres casos es comparteixen en un comitè format per diferents especialistes per assegurar el millor diagnòstic i tractament.

Urgències dermatològiques

Servei d'urgències 24 hores al Centro Médico Teknon.

Servei d'atenció al pacient personalitzat

La Coordinadora del Servei d'Atenció al Pacient, Mari Luz López, atendrà personalment qualsevol dubte que li pugui sorgir.

Últimes Notícies

Coneix l'actualitat del Institut Dermatologia Garcés

Llegir més
Llegir més
Llegir més