Centre de Dermatologia Clínica i Quirúrgica

  • Spanish
  • English
  • Català

Horari : De dilluns a divendres de 10h a 20h
  Telèfon : 93 393 31 75

Què tractem

La pell és l’òrgan més gran del nostre cos i un reflex de la nostra salut. Al llarg de la vida pot patir alteracions o malalties que precisin d’un tractament dermatològic.

Ubicats al Centro Médico Teknon, el nostre equip de dermatòlegs medicoquirúrgic estan altament especialitzats en la cura de totes les malalties de la pell, cabell i ungles; inclosos aquells símptomes que es manifesten en la pell però que s’originen com a conseqüència de malalties no dermatològiques.

Realitzem un diagnòstic complet de cada un dels problemes dermatològics a la nostra Unitat de Screening Cutani i Diagnòstic del Melanoma per assegurar el millor tractament per al pacient, ja sigui mitjançant tècniques quirúrgiques complexes i avançades o altres mètodes terapèutics.

Al Institut de Dermatologia Garcés, oferim serveis de dermatologia clínica i quirúrgica. El Dr. JR Garcés és un dels dermatòlegs quirúrgics amb més experiència en Cirurgia de Mohs per al tractament del càncer de pell. També oferim serveis de dermatologia estètica que ens permeten satisfer els nostres pacients i fer que se sentin millor amb ells mateixos.

Unitat de Screening Cutani i Diagnòstic del Melanoma

Unitat de Càncer de Pell

Unitat de Malalties de Transmissió Sexual

Unitat de Dermatologia Clínica

Unitat de Dermatologia Quirúrgica

Unitat de Dermatologia Estètica

Si vol demanar cita o més informació, contacti amb nosaltres