Centre de Dermatologia Clínica i Quirúrgica

  • Spanish
  • English
  • Català

Horari : De dilluns a divendres de 10h a 20h
  Telèfon : 93 393 31 75

Dr. JR Garcés

Dr. JR Garcés

Director de la Unitat de Càncer de Pell i de la Unitat de Dermatologia Quirúrgica

Formació: Doctor en Medicina i Cirurgia. Especialista en Dermatologia.
Especialitat: Càncer de Pell i Cirurgia de Mohs.

Dr. JR Garcés

Amb més de 30 anys d’experiència en el camp de la Dermatologia Mèdica i Quirúrgica, el Dr. JR Garcés (Nª Col. 22.821) s’ha especialitzat en prevenció, diagnòstic i tractament del càncer de pell.

Actualment, el Dr. JR Garcés és un dels pocs dermatòlegs quirúrgics amb més de 2.000 intervencions de Cirurgia de Mohs, un procediment quirúrgic que actualment ofereix els majors índexs de curació en tumors cutanis.

Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialista en Dermatologia medicoquirúrgica, el Dr. JR Garcés és també Cap Clínic del Servei de Dermatologia de l’Hospital Sant Pau i responsable de l’Àrea de Cirurgia Oncològica Cutània, Teràpia Fotodinàmica i de la Unitat de Cirurgia de Mohs, càrrecs que li permeten participar i estar al dia de totes les novetats científiques en dermatologia quirúrgica i càncer de pell.

Així mateix, dirigeix el Institut de Fotomedicina del Centre Médico Teknon amb l’última tecnologia del mercat en làser cutani i és membre de la International Society for Dermatologic Surgery (ISDS) i l’Academia Española de Dermatología y Venereología (AEDV), entre d’altres.

El Dr. Garcés és autor del llibre “Cuando calienta el sol”, una obra divulgativa sobre els efectes del sol a la pell i la manera de bronzejar-se de manera saludable.

Altres especialistes

Si vol demanar cita o més informació, contacti amb nosaltres.