Centre de Dermatologia Clínica i Quirúrgica

  • Spanish
  • English
  • Català

Horari : De dilluns a divendres de 10h a 20h
  Telèfon : 93 393 31 75

Avís legal

La present informació i avís (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del servei d’accés i utilització del Web www.dermatologiagarces.es.

El Institut de Dermatologia Garcés, com a responsable legal i mèdic del web, informa que té el seu domicili social a Marquesa de Vilallonga, 12 08017; amb CIF nombre G-37316262 i mail de contacte info@dermatologiagarces.es.

La informació present en aquesta pàgina web no reemplaça sinó que complementa la relació metge-pacient. En cas de dubte s’ha de consultar sempre un professional de referència.

La utilització del Web atribueix la condició d’usuari de la web (en endavant, “Usuari”) i implica l’acceptació plena de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en la versió publicada pel Institut de Dermatologia Garcés en el moment mateix en què l’Usuari accedeixi a la web. El Institut de Dermatologia Garcés es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació i configuració dels continguts i els serveis de la web, així com les condicions requerides per a la seva utilització quan això sigui convenient per al seu millor prestació.

El contingut de la present web està protegit per les lleis de propietat intel·lectual.

Aquests continguts han de ser usats de forma correcta i licita per l’usuari i, en particular resta obligat a utilitzar aquests continguts de forma diligent, correcta i lícita. No podran utilitzar-se els continguts de forma contrària a la llei, a la moral o als bons costums acceptades en ordre públic.

Aquesta web pot establir enllaços a altres pàgines web que pertanyen a tercers sobre els quals l’Institut de Dermatologia Garcés no té cap control, no assumint cap responsabilitat ni compromís sobre la informació continguda en aquestes pàgines ni dels serveis o productes que en elles s’inclogui o s’ofereixi.

Està prohibida la transmissió de qualsevol tipus de dades que vostè pugui realitzar a aquesta Web, oa altres pertanyents a tercers els links podrà trobar dins d’aquest web, que atempti contra els drets de propietat de tercers, siguin obscens, pornogràfics, difamatoris, de caràcter amenaçador o material que pugui ser considerat delicte o falta en virtut del vigent Codi Penal. Queda prohibida la reproducció, còpia, distribució, transformació o modificació de continguts (textos, imatges, veus o estructura) tret que es compti amb l’autorització expressa i per escrit del titular dels drets adquirits.

L’usuari es compromet a utilitzar la web de conformitat amb la llei, el present Avís Legal, i altres avisos, reglaments d’ús i instruccions posats en el seu coneixement, així com amb la moral i els bons costums generalment acceptats i l’ordre públic i es s’abstindrà d’utilitzar la web amb fins o efectes il·lícits, prohibits en el present Avís Legal, lesius dels drets i interessos de tercers.

L’Institut de Dermatologia Garcés es reserva el dret a denegar o retirar l’accés a la web, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions Generals.

Privacitat i protecció de dades

De conformitat amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de 15/1999 de 13 de desembre, li comuniquem que la finalitat d’aquest lloc web no és la recollida de dades dels usuaris. No obstant l’anterior procedeix a la recollida de dades personals mitjançant formularis per prestar determinats serveis com contactar, respondre a una consulta o enviament de documentació. L’informem així mateix que l’usuari pot en qualsevol moment exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició amb relació a les seves dades personals si fos el cas o bé realitzant un escrit a aquest efecte i remetent-lo a “correu electrònic” oa l’adreça postal de la nostra entitat.