Centre de Dermatologia Clínica i Quirúrgica

  • Spanish
  • English
  • Català

Horari : De dilluns a divendres de 10h a 20h
  Telèfon : 93 393 31 75

Comitè Oncoderma Multidisciplinar

Per assegurar el millor diagnòstic i tractament dels seus pacients oncològics, l’Institut de Dermatologia Garcés compta amb un Comitè oncoderma multidisciplinari format per un dermatòleg, un oncòleg, un oncòleg radioterapeuta, un cirurgià plàstic per a la reconstrucció estètica, una infermera per a les cures contínues, i metges de diferents especialitats que col·laboren en funció de la zona on estigui ubicat el tumor (ginecòlegs, oftalmòlegs, otorinos, maxil·lofacial etc.).

El Comitè Oncoderma Multidisciplinar valora conjuntament tots els casos que ho necessitin per assegurar el millor diagnòstic i tractament possible.

El Comitè, a més, posarà a la seva disposició un metge referent que l’acompanyarà en tot el procés i al qual podrà consultar qualsevol dubte que tingui i farà d’enllaç amb tots els professionals implicats en el seu tractament.

Si vol demanar cita o més informació, contacti amb nosaltres

Més serveis per als nostres pacients Derma Plus

A l’Institut de Dermatologia Garcés ens esforcem per oferir als nostres pacients el màxim confort, atenent les seves necessitats i intentat que la seva visita sigui completament satisfactòria. Per a això, disposem de diferents serveis pensats per als nostres pacients de l’Derma Plus i que posem a la seva disposició.

Visites a domicili

Visites a domicili per a pacients amb dificultats per desplaçar-se a la Clínica.

Telemedicina

Per a pacients residents a l’estranger o per a seguiment de visites.

Segona opinió mèdica

Els nostres millors especialistes li ofereixen una segona opinió sense compromís.

Comitè Oncoderma Multidisciplinar

Quan es requereix, els nostres casos es comparteixen en un comitè format per diferents especialistes per assegurar el millor diagnòstic i tractament.

Urgències dermatològiques

Servei d’urgències 24 hores al Centre Mèdic Teknon.

Servei d'atenció al pacient personalitzat

La Coordinadora del Servei d’Atenció al Pacient, Mari Luz López, atendrà personalment qualsevol dubte que li pugui sorgir.