Centre de Dermatologia Clínica i Quirúrgica

  • Spanish
  • English
  • Català

Horari : De dilluns a divendres de 10h a 20h
  Telèfon : 93 393 31 75

Dermatologia Estètica per a pacients oncològics

Els tractaments contra el càncer i el melanoma, ja siguin farmacològics com quirúrgics, poden afectar la imatge i l’estètica dels pacients.

La caiguda del cabell, l’aparició de taques a la pell, una major fragilitat en la pell i les ungles trencadisses són alguns dels exemples. També pot ser necessària una repigmentació de les celles o de l’aurèola després d’una mastectomia.

La Dermatologia Estètica a Oncologia liderada per la Dra. Alba Català i la Dra. Cristina San José és un servei per a pacients de càncer en qualsevol etapa que ofereix tractaments facials i corporals pensats per tractar els efectes estètics del tractament i proporcionar benestar, confort emocional i seguretat amb un mateix.

Els nostres tractaments

TRACTAMENTS PER PELL I UNGLES

Hidratació profunda

A través de tractaments d’hidratació profunda podem millorar l’aspecte de la pell i ajudar a tornar la seva lluminositat.

MAQUILLATGE REPARADOR

Tècniques de maquillatge específiques

Realitzem i ensenyem l’aplicació de tècniques de maquillatge específiques per ressaltar els trets i dissimular els efectes del tractament oncològic.

DERMOPIGMENTACIÓ

Micropigmentació de celles i aurèoles

La micropigmentació és una tècnica que permet pigmentar les capes més profundes de la pell per aconseguir un efecte durador. És molt efectiva per solucionar la caiguda de les celles a causa de la quimioteràpia o per ressaltar l’aurèola del mugró després d’una mastectomia.

Si vol demanar cita o més informació, contacti amb nosaltres