Centre de Dermatologia Clínica i Quirúrgica

  • Spanish
  • English
  • Català

Horari : De dilluns a divendres de 10h a 20h
  Telèfon : 93 393 31 75

Qui som

El Institut de Dermatologia Garcés, liderat pel Dr. JR Garcés, és una institució amb més de 30 anys d’experiència en dermatologia mèdica i quirúrgica. Situat al prestigiós Centro Médico Teknon de Barcelona, Dermatologia Garcés tracta totes les malalties i les alteracions de la pell, cabell i ungles.

Excel·lència mèdica i d’atenció al pacient

Dermatologia Garcés obre les seves portes amb un únic objectiu: oferir un servei integral que combini l’excel·lència mèdica dels nostres professionals amb l’excel·lència del servei d’atenció al pacient. Per a això, comptem amb un equip de dermatòlegs mèdics i quirúrgics a l’avantguarda de les innovacions científiques en dermatologia i amb l’última tecnologia làser del mercat a la seva disposició. Així mateix, oferim als nostres pacients serveis complementaris per fer de la seva estada al nostre centre un moment especial de confort.

El nostre equip

Un equip de dermatòlegs mèdics i quirúrgics pel tractament de totes les malalties de la pell.

El Dr. Garcés

El Dr. Garcés, fundador del Institut de Dermatologia Garcés és un dermatòleg amb més de 30 anys d’experiència i especialitzat en càncer de pell i Cirurgia de Mohs.

Què tractem

Tractem totes les malalties de la pell incloses les manifestacions de malalties que s’originen en una altra part de l’organisme però que tenen símptomes a la pell.

Derma Plus

Ens esforcem per oferir als nostres pacients el màxim confort, atenent les seves necessitats.

Si vol demanar cita o més informació, contacti amb nosaltres.