Centre de Dermatologia Clínica i Quirúrgica

  • Spanish
  • English
  • Català

Horari : De dilluns a divendres de 10h a 20h
  Telèfon : 93 393 31 75

Inaugurem nova consulta al despatx 175

El Institut de Dermatologia Garcés inaugura la nostra nova consulta al despatx 175 de l’edifici Vilana del Centro Médico Teknon, una clínica que destaca pel seu confort i tecnologia d’última generació. El nostre objectiu és oferir als nostres pacients un servei diferencial, una atenció personalitzada i un espai ampli i lluminós equipat per al seu confort i benestar.

Fundat i dirigit pel Dr. JR Garcés, dermatòleg medico-quirúrgic especialitzat en Cirurgía de Mohs, el institut compta amb un equip de professionals altament especialitzat en les diferents àrees de la dermatologia.

Així mateix, hem iniciat el DermaPlus, un nou projecte per als nostres pacients en el que oferim serveis diferencials pensats per a la comoditat i facilitat d’nostres pacients.

 

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 93 393 31 75 o enviar-nos un correu electrònic al correu info@dermatologiagarces.com.