Centre de Dermatologia Clínica i Quirúrgica

  • Spanish
  • English
  • Català

Horari : De dilluns a divendres de 10h a 20h
  Telèfon : 93 393 31 75

Noves tecnologies per a dermatologia

Imagen2

Els passats 20 i 21 de gener es va dur a terme a la ciutat de Ausburg (Alemanya) el curs “OCT in focus”, organitzat per un emergent grup que reuneix els dermatòlegs que a nivell mundial treballen per a desenvolupar i aplicar aquesta tecnologia en la pràctica dermatològica. La Dra. Pasquali del nostre equip va tenir l’oportunitat d’assistir i compartir amb el grup de dermatòlegs de nombrosos països.

La Dra. Julia Welzel i el seu grup de la Universitat d’Augsburg -centre pioner en el desenvolupament d’aquesta tecnologia-van presentar durant el primer dia les indicacions, les imatges de OCT en pell sana, inflamada i tumoral.

Durant la jornada de dissabte, es van presentar les noves indicacions i nous equips i els avenços en aquesta tecnologia. De particular interès va ser la participació de la Dra. Fanian Firal, del Centre d’Estudis i Investigacions sobre l’integumento (CERT) de la Universitat de Besançon (França) qui va presentar l’ús del OCT en cosmetologia.

Imagen de OCT en carcinoma basocelular

Imatge de OCT en un carcinoma basocel·lular

Els-9ºC d’Augsburg es van acompanyar de cels assolellats que van fer, d’aquesta visita a la ciutat de Leopold Mozart, una veritable delícia.