Centre de Dermatologia Clínica i Quirúrgica

  • Spanish
  • English
  • Català

Horari : De dilluns a divendres de 10h a 20h
  Telèfon : 93 393 31 75

Consulta en línia – Telemedicina

A l’Institut de Dermatologia Garcés, oferim l’opció de realitzar consultes en línia (telemedicina) a través d’un sistema virtual que assegura un intercanvi segur i confidencial de les seves dades i informació mèdica. Aquest servei està pensat per a realitzar seguiment de pacients que s’hagin desplaçat temporalment o visquin a l’estranger encara que pot ser sol·licitat per qualsevol dels nostres pacients.

Si té dubtes o vol més informació, consulteu amb la nostra coordinadora del Servei d’Atenció al Pacient, Mari Luz López, al telèfon 93 393 31 75 o mitjançant el correu electrònic info@dermatologiagarces.es. Li informarà personalment de tot allò que necessiti o vulgui saber.

Si vol demanar cita o més informació, contacti amb nosaltres

Més serveis per als nostres pacients Derma Plus

A l’Institut de Dermatologia Garcés ens esforcem per oferir als nostres pacients el màxim confort, atenent les seves necessitats i intentat que la seva visita sigui completament satisfactòria. Per a això, disposem de diferents serveis pensats per als nostres pacients de l’Derma Plus i que posem a la seva disposició.

Visites a domicili

Visites a domicili per a pacients amb dificultats per desplaçar-se a la Clínica.

Telemedicina

Per a pacients residents a l’estranger o per a seguiment de visites.

Segona opinió mèdica

Els nostres millors especialistes li ofereixen una segona opinió sense compromís.

Comitè Oncoderma Multidisciplinar

Quan es requereix, els nostres casos es comparteixen en un comitè format per diferents especialistes per assegurar el millor diagnòstic i tractament.

Urgències dermatològiques

Servei d’urgències 24 hores al Centre Mèdic Teknon.

Servei d'atenció al pacient personalitzat

La Coordinadora del Servei d’Atenció al Pacient, Mari Luz López, atendrà personalment qualsevol dubte que li pugui sorgir.