Centre de Dermatologia Clínica i Quirúrgica

  • Spanish
  • English
  • Català

Horari : De dilluns a divendres de 10h a 20h
  Telèfon : 93 393 31 75

Dra. Paola Pasquali

Dra. Paola Pasquali

Dermatòloga Mèdico-quirúrgica

Formació: Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Especialista en Dermatologia.

Especialitat: Càncer de Pell, Teledermatologia i Criocirurgia.

Dra. Paola Pasquali

La Dra. Paola Pasquali (Nº Col.4305458) és dermatòloga especialista en càncer de pell i diagnòstic a través de tècniques d’imatge no invasives. A nivell públic, coordina el Servei de Dermatologia del Pius Hospital de Valls. És experta amb reconeixement internacional en l’àrea de la criocirurgia i conferenciant convidada en més de 40 països.

És editora de dos llibres, Skin Cancer, A Practical Approach (Springer, NYC 2013) i Cryosurgery. A Practical Manual (Springer, Germany 2014); autora de més de 30 capítols de llibres de l’especialitat, i més de 40 articles.

En l’àrea de teledermatologia, ha estat la creadora d’un reeixit programa a nivell de la regió de Tarragona i actual presidenta (2016-2018) de la International Society of Teledermatology (IST) així com membre de l’International Affairs Committee de l’American Academy of Dermatology (AAD), membre del PR & Media Committee de l’European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) i membre fundador GEDEI (Grup e-Dermatologia i Imatge) de l’AEDV vocalia ecografia.

Altres especialistes

Si vol demanar cita o més informació, contacti amb nosaltres.