Centre de Dermatologia Clínica i Quirúrgica

  • Spanish
  • English
  • Català

Horari : De dilluns a divendres de 10h a 20h
  Telèfon : 93 393 31 75

48è Col·loqui de dermatologia from Barcelona to… Suïssa

El passat dijous 9 de febrer es va dur a terme a la ciutat de Bellinzona (Suïssa), el 48è Colloquio vaig dermatologia: From Barcelona to … Bellinzona.

L’organitzadora, la Dra. Cristina Mangas va preparar un interessant programa que incloïa el tractament de patologies inflamatòries com el lupus i l’esclerodèrmia (a càrrec de la Dra. Maria Isabel Bielsa), una posada al dia de les tècniques d’imatge-total body photography , dermatoscòpia, microscòpia confocal (a càrrec de la Dra. Susana Puig) i el maneig de les patologies pre malignes i malignes usant criocirurgia, del qual es va encarregar la Dra. Paola Pasquali, membre del nostre equip.

La Dra. Mànigues i el seu cap, el Dr. Carlo Mainetti, van ser excel·lents amfitrions. Després d’una jornada científica molt completa, van portar als participants a un dels fantàstics castells de Bellinzona- Patrimoni de la Unesco- on van sopar delícies locals elegides personalment pel dr. Mainetti i que va incloure vins del Ticino, carpaccio de cérvol, gnocchi ysemi-freddo …

Ciència i cultura de la mà!